Kuherruskuukausi on hauskanpitoa hetkessä, eikä sen tarvitse rajoittua vain yhteen kuukauteen elämässä. Lähtökohta on, että ihminen osaa ensin pitää hauskaa yksin, jotta on ylipäätään avoin pitämään hauskaa muiden kanssa.

On olemassa paljon erilaisia tapoja ja keinoja, joilla kumppaniin voi luoda yhteyttä läsnäolon, rakkauden todellisen supervoiman kautta. Kaikki lähtee emotionaalisen turvallisuuden luomisesta ja rakkaustarpeiden täyttämisestä, jolloin ihminen voi kokea olonsa rakastuneeksi aina. Yleisesti ottaen rakastuneet ihmiset eivät eroa ja kaikki haluavat tuntea itsensä rakastuneiksi.

Ilo, onnellisuus ja rakkauden tunne syntyvät aidosta läsnäolosta. Kyvystä pysähtyä hetkeen ja todella nauttia siitä, mitä tekee. On mahdotonta nauttia toisen seurasta ja kosketuksesta, jollei kykene olemaan aidosti läsnä siinä hetkessä, jonka jaat puolisosi kanssa. Mitä enemmän parisuhteessa on rakentavia ja vahvistavia yhteisiä kokemuksia, sitä vahvempi ja elinvoimaisempi se on.

Mitä enemmän parisuhteessa on aitoja jaettuja ilon ja läsnäolon hetkiä, sitä intohimoisempi ja nautinnollisempi se on.

  • Nosta kumppanisi fiilikset kattoon ja anna tunteiden roihahtaa ihailemalla ja arvostamalla häntä.
  • Anna monipuolisesti kumppanillesi hellyyttä ja läheisyyttä, joka tuntuu sielunpohjia myöten.
  • Tanssi kumppanisi kanssa spontaanisti ihan mihin tahansa musiikkiin milloin vain ja tunne kuinka yhteys ja hauskuus muodostuu kepeästi.
  • Unohda jäykistelyt ja jännitykset ja pidä hauskaa kumppanisi kanssa kevyesti yhdessä venytellen.
  • Kun osaat pysähtyä hetkeen, kykenet kohtaamaan kumppanisi emotionaalisesti, fyysisesti ja kokonaisvaltaisesti. Pysähtymällä hetkeen kykenet luomaan vahvemman, syvemmän ja aistikkaamman yhteyden kumppanisi kanssa. Rakastavan läsnäolon taitoa on helppo harjoittaa ja siinä voi kehittyä loputtomiin.
Kuinka voisitte vahvistaa yhteyttä toisiinne ilon kautta?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.