Se kenet valitset kumppaniksesi on yksi elämän tärkeimmistä, usein se kaikkein tärkein, päätös. Nykymaailmassa, jossa mahdollisuuksia näyttäisi olevan yllin kyllin, se voi muodostua jopa ylivoimaiseksi käsitellä.

Ole itsellesi täysin rehellinen siitä, mitä suhteelta odotat. Itselläni meni turhan kauan siihen, että myönsin itselleni, mitä todella kumppanilta haluan.

Halusin oikeasti vain aitoa rakkautta ja arvostusta mieheltä, jota kohtaan tunsin vahvaa vetoa ja jota ihailin täysin kaikkine puolineen. Mikä puuttui usein oli turvallisuus. Olin tarkkaillut maailmaa jo pitkään ja havainnut, että usein ei kannattanut uskoa siihen, mitä ihmiset sanoivat.

Kun sitten koin Juhassa viimein sen turvan uskoa, että hän todella rakasti ja arvosti minua, sekä koin häntä kohtaan uskomatonta vetoa ja ihailua heti ensi tapaamisesta lähtien, tiesin kohdanneeni Sen Oikean.

Näiden lisäksi koin tärkeäksi yhteensopivuuttamme analysoidessani saman rytmin, yhteensopivan elämäntilanteen, yhteiset arvot ja jaetun vision ja huumorintajun.

Sanotaan, että ihminen on viiden lähimmän ihmisen summa, joista kumppanin vaikutus elämäämme on suurin. Kumppania valitessa on hyvä miettiä myös, mihin suuntaan haluat laajentua ja viekö mahdollinen kumppanisi sinua siihen suuntaan.

Millainen sinä olet unelmiesi rakkauselämässä? Millainen ihminen arvostaisi juuri sellaista kumppania? Entä kuinka sinä voisit olla itsellesi sellainen puoliso, jonka haluat?

Mikä on juuri sinulle kumppanissa olennaista ja kuinka sinä voit olla paras mahdollinen vastine tällaiselle kumppanille?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.