Johanna on tanssinut pikkutytöstä saakka. Hän voitti vuonna 2005 Suomen parisalsamestaruuden ja on opettanut tanssia yli 20 vuotta useissa eri tanssikouluissa. Hän on ohjannut mm. salsaa, paribachataa ja zumbaa, sekä häävalssia räätälöitynä yksityisasiakkaille. Kun hän tanssi ensi kertaa Juhan kanssa, hän koki kohdanneensa saman sielun erillisessä ruumiissa, kunnes koki myös heidän kehojensa sulautuvan yhteen kuullen ja tulkiten musiikkia samalla tavoin. Tätä yhteyttä Johanna ja Juha toivovat kaikille pareille heidän tanssiessaan elämänsä merkityksellisintä tanssiaan – heidän häätanssiaan.

Toiveeni on, että rakkaus kukoistaisi elämässäsi ennen satuhäitä ja niiden jälkeen.

Lue tämä unelmien häiden visioimiseen ja toteuttamiseen. on huomaavainen ja pitkään rakkautta tuottava lahja hääparille, jossa käydään monipuolisesti läpi hyvinvointia parisuhteessa. Kaikissa tämän blogin kirjoituksissa keskitytään siihen kuinka saadaan rakkauselämä kukoistamaan ja morsian voimaan hyvin myös häiden jälkeen. Ihanaa, että olet tullut tänne saamaan tukea elää elämäsi onnellisena loppuun saakka.

Kuinka voida hyvin häissä ja ruuhkavuosissa?
Hääkuvaaja: Tuukka Nygård

Lue täältä blogikirjoituksiani teemalla hyvinvoivana häihin, häissä ja häiden jälkeen:

Kuinka olet häissä kauniina yksinkertaisten joogaoppien avulla?Täydelliset häätHyvinvoiva morsian = onnellinen sulhanen ja Rakkauden kukat.

Kerro kommenteissa, mitä sinä kaipaisit ennen tai jälkeen häiden, jotta rakkauselämäsi kukoistaisi.

kultaruusu

Yhdeksi kumppanin, musiikin ja liikkeen kanssa. 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.